Usar gestos amb el ratolí, el ratolí tàctil i la pantalla tàctil

Els gestos multi tocs es poden utilitzar en pantalles tàctils per a la navegació del sistema, així com en aplicacions.

Diverses aplicacions fan ús dels gestos. A Visualitzador de documents, es poden fer zooms i arrossegar els documents amb gestos i Visualitzador d'imatges que permet fer zoom, rotar i desplaçar-les.

Gestos per a tot el sistema

Obre la vista general d'activitats i la vista d'aplicacions

Col·loqueu tres dits al ratolí tàctil o a la pantalla tàctil i feu un gest cap amunt per a obrir la vista general d'Activitats.

Per a obrir la vista Aplicacions, poseu tres dits i feu un gest cap amunt de nou.

Canvieu a l'espai de treball

Poseu tres dits al ratolí tàctil o a la pantalla tàctil i feu un gest a l'esquerra o a la dreta.

Surt de la pantalla completa

En una pantalla tàctil, arrossegueu cap avall des de la vora superior per a sortir del mode de pantalla completa de qualsevol finestra.

Poseu el teclat a la pantalla

En una pantalla tàctil, arrossegueu cap amunt des de la vora inferior per a fer aparèixer el teclat a la pantalla, si el teclat a la pantalla està activat.

Bring down the system menu

Slide down from the top right edge.

Gestos d'aplicació

Obre un element, llança una aplicació, reprodueix una cançó

Toqueu sobre un element.

Seleccioneu un element i enumereu les accions que es poden realitzar

Mantingueu premut un segon o dos.

Desplaça l'àrea a la pantalla

Arrossegueu: feu lliscar un dit tocant la superfície.

Canvieu el nivell de zoom d'una vista (Mapes, Fotos)

Pessigueu o estireu amb dos dits: toqueu la superfície amb dos dits mentre els apropeu separeu.

Gireu una fotografia

Girar amb dos dits: toqueu la superfície amb dos dits i gireu-la.