Utilitzar un teclat en pantalla

Si no té un teclat connectat a l'ordinador o prefereix no utilitzar-lo, pot activar el teclat en pantalla per a introduir text.

El teclat en pantalla s'activa automàticament si feu servir una pantalla tàctil

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Feu clic a Paràmetres.

3. Feu clic a Accés universal a la barra lateral per a obrir el quadre.

4. Canvieu a Teclat en pantalla a la secció Escriptura.

Quan després tingueu l'oportunitat d'escriure, el teclat en pantalla s'obrirà a la part inferior de la pantalla.

Premeu els botons 123 per a introduir números i símbols. Hi ha més símbols disponibles si premeu el botó /<. Per a tornar al teclat alfabètic, premeu el botó ABC.

Podeu prémer el botó avall per a ocultar el teclat temporalment. El teclat es tornarà a mostrar automàticament quan premeu sobre alguna cosa on el pugueu utilitzar. En una pantalla tàctil, també podeu mostrar el teclat arrossegant-lo des de la vora inferior.

Premeu el botó bandera per a canviar la configuració d'Idioma o Font d'entrada.