Slå Bluetooth til eller fra

Du kan tænde for Bluetooth for at oprette forbindelse til andre Bluetooth-enheder, eller slukke for det, for at spare på strømmen. Tænd for Bluetooth:

1. Go to the desktop and start typing Bluetooth.

2. Klik på Bluetooth for at åbne panelet.

3. Tænd for kontakten øverst.

Mange bærbare computere har en hardwarekontakt eller tastekombination til at tænde og slukke for Bluetooth. Kig efter en kontakt på din computer eller en tast på dit tastatur. Tastaturtasten bruges ofte i kombination med Fn-tasten.

Sluk for Bluetooth:

1. Åbn systemmenuen fra højre side af toplinjen.

2. Vælg Ikke i brug. Afsnittet Bluetooth i menuen udfoldes.

3. Vælg Sluk.

Din computer er synlig så længe panelet Bluetooth er åbent.