Skift dato og klokkeslæt

Hvis den viste dato og klokkeslæt på toplinjen er forkerte eller i det forkerte format, så kan du ændre dem:

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Dato & klokkeslæt i sidebjælken for at åbne panelet.

4. Hvis du har tændt for Automatisk dato & klokkeslæt-kontakten, så bør din dato og klokkeslæt automatisk blive opdateret hvis du har en internetforbindelse. Sluk for den, for at opdatere din dato og klokkeslæt manuelt.

5. Klik på Dato & klokkeslæt og juster herefter klokkeslæt og dato.

6. Du kan ændre hvordan timetallet vises ved at vælge 24-timers eller AM/PM for Format for klokkeslæt.

Måske vil du også indstille tidszonen manuelt.