Skift din tidszone

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Dato & klokkeslæt i sidebjælken for at åbne panelet.

4. Hvis der er tændt for Automatisk tidszone-kontakten, så bør din tidszone automatisk blive opdateret hvis du har en internetforbindelse og funktionaliteten for placeringstjeneste er aktiveret. Sluk for den, for at opdatere din tidszone manuelt.

5. Klik på Tidszone og vælg herefter din placering på kortet eller søg efter din nuværende by.

Tiden opdateres automatisk når du vælger en anden placering. Det kan også være du ønsker at indstille uret manuelt.