Compartir ficheiro por correo electrónico

Pode transferir de forma sinxela ficheiros cos seus contactos por correo electrónico directamente desde o xestor de ficheiros.

Antes de comezar, asegúrese de que Evolution ou Geary está instalado no seu equipo e a súa conta de correo está configurada.

Para compartir un ficheiro por correo electrónico:

1. Open the Files application from the desktop.

2. Seleccione o elemento que quere eliminar.

3. Prema co botón dereito o ficheiro e seleccione Enviar a. A xanela Compoñer mensaxe aparecerá co ficheiro anexado.

4. Prema A para seleccionar un contacto ou escriba un enderezo de correo ao que quere enviar o ficheiro. Complete o Asunto e o corpo da mensaxe e prema Enviar.

Pode enviar varios ficheiros á vez. Seleccione varios ficheiros mantendo premida a tecla Ctrl mentres clica nos ficheiros, e prema co botón dereito sobre calquera ficheiro seleccionado.