Engadir un reloxo do mundo

Use Reloxos para engadir as horas de outras cidades.

Isto require que Reloxos estea instalado no seu computador.

A maioría das distribucións veñen con Reloxos instalado por omisión. Se a súa non o ten, pode instalalo empregando o xestor de paquetes da súa distribución.

Para engadir un reloxo mundial:

1. Click the clock on the taskbar.

2. Prema a ligazón Engadir reloxo mundial… debaixo do calendario par iniciar Reloxos.

Se xa ten un ou máis reloxos do mundo, prema nun e iniciarase Reloxosks.

3. Na xanela Reloxos, prema no botón +, ou prema Ctrl+N para engadir unha nova cidade.

4. Comece escribindo o nome da cidade na busca.

5. Seleccione a cidade correcta ou a localización máis cercana padesde a lista.

6. Prema en Engadir para rematar de engadir a cidade.

Consulte a Axuda de Reloxos para obter maís información sobre as capacidades de Reloxos.