Cambiar a aplicación de correo electrónico que se usa para escribir correos

Cando prema un botón ou unha ligazón para enviar un novo correo electrónico (por exemplo na súa aplicación de procesador de textos), a súa aplicación predeterminado de correo electrónico abrirase con unha mensaxe en branco, listo para que poida escribir. Se ten máis dunha aplicación de mail instalada, pode acontecer que a aplicación de correo electrónico incorrecto se abra. Pode arranxar isto cambiando a aplicación de correo electrónico predeterminado:

1. Go to the Desktop and start typing Default Applications.

2. Click Default Applications.

3. Escolla que cliente de corro quere usar de maneira predeterminada, cambiando a opción Correo.