Учествујте у побољшавању овог водича

Пошаљите грешку

Ову документацију помоћи је направила заједница добровољаца. И ви сте добродошли у учествовању. Ако приметите проблем на овим страницама помоћи (грешке при куцању, нетачна упутства или теме које би требале бити обрађене али нису), можете да пошаљете нову грешку. Да пошаљете нову грешку, идите на пратиоца грешака.

Треба да се упишете, тако да можете да пошаљете грешку и да е-поштом примате ажурирања о њеном стању. Ако већ немате налог, кликните на дугме Пријави се / Упиши се да га направите.

Када направите налог, уверите се да сте се пријавили, затим се вратите на пратиоца проблема у документацији и кликните Нови проблем. Пре него што пријавите нови проблем, претражите проблеме да видите да ли неки сличан већ постоји.

Пре него што пошаљете ваш проблем, изаберите одговарајући натпис у изборнику Натписи. Ако попуњавате проблем о овој документацији, треба да изаберете натпис „gnome-help“. Ако нисте сигурни ком састојку припада ваш проблем, немојте изабрати ни један.

Ако тражите помоћ о теми за коју мислите да није обрађена, изаберите Функција као натпис. Попуните одељке наслова и описа и кликните Предај проблем.

Вашем проблему ће бити дат ИБ број, и његово стање ће бити освежено како буде био обрађиван. Хвала вам што помажете да Гномова помоћ буде боља!

Обратите нам се

Можете да пошаљете поруку е-поште на дописну листу Гномове документације да сазнате како да се прикључите екипи документације.