Ik zie mijn draadloos netwerk niet in de lijst

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom u uw draadloos netwerk niet ziet in de lijst met beschikbare netwerken van het systeemmenu.

• Als er geen netwerken in de lijst getoond worden, dan kan het zijn dat uw draadloos-hardware uitgeschakeld is, of dat die mogelijk niet goed werkt. Zorg ervoor dat het apparaat ingeschakeld is.

• U kunt buiten bereik van het netwerk zijn. Probeer dichter bij het daadloos basisstation/de router te komen en kijk of het netwerk na een poosje in de lijst verschijnt.

• Het duurt even voordat de lijst met draadloze netwerken bijgewerkt is. als u net uw computer heeft aangezet of naar een andere locatie bent gegaan, wacht een paar minuten en controleer dan of het netwerk in de lijst is verschenen.

• Het netwerk kan verborgen zijn. U dient te verbinden op een andere manier als het een verborgen netwerk is.