Hitta ett förlorat fönster

Ett fönster på en annan arbetsyta, eller gömt bakom ett annat fönster, hittas enkelt via översiktsvyn Aktiviteter:

• Öppna översiktsvyn Aktiviteter. Om det saknade fönstret finns på den aktuella arbetsytan kommer det att visas här som en miniatyrbild. Klicka helt enkelt på miniatyrbilden för att åter visa fönstret, eller

• Klicka på olika arbetsytor i arbetsyteväxlaren för att försöka hitta ditt fönster, eller

• Högerklicka på programmet i snabbstartspanelen så kommer dess öppna fönster att listas. Klicka på fönstret i listan för att växla till det.

Använda fönsterväxlaren:

• Tryck Super+Tabb för att visa fönsterväxlaren. Fortsätt att hålla ner Super och tryck på Tabb för att gå igenom de öppna fönstren, eller Skift+Tabb för att gå baklänges.

• Om ett program att flera öppna fönster, håll ner Super och tryck ` (eller tangenten ovanför Tabb) för att bläddra genom dem.