Flytta ett fönster till en annan arbetsyta

Via musen:

1. Öppna översiktsvyn Aktiviteter.

2. Klicka och dra fönstret till arbetsytan som delvis visas på sidan av skärmen.

3. Om mer än en arbetsyta redan används kan du också släppa fönstret på en av de ej närliggande arbetsytorna i arbetsyteväxlaren mellan sökfältet och fönsterlistan. Denna arbetsyta innehåller nu fönstret som du har släppt, och en ny tom arbetsyta dyker upp i slutet av arbetsyteväxlaren.

Via tangentbordet:

1. Välj fönstret som du vill flytta (till exempel via fönsterväxlaren som nås med Super+Tabb).

2. Tryck Super+Skift+Page Up för att flytta fönstret till en arbetsyta som är till vänster om den aktuella arbetsytan i arbetsyteväxlaren.

Tryck Super+Skift+Page Down för flytta fönstret till en arbetsyta som är till höger om den aktuella arbetsytan i arbetsyteväxlaren.