Serveis i aplicacions en línia

Un cop hàgiu afegit un compte en línia, qualsevol aplicació pot utilitzar aquest compte per a qualsevol dels serveis disponibles que no s'hagin desactivat. Els diferents proveïdors proporcionen serveis diferents. Aquesta pàgina enumera els diferents serveis i algunes de les aplicacions conegudes per a utilitzar.

Calendari

El servei de calendari us permet veure, afegir i editar esdeveniments en un calendari en línia. L'utilitzen aplicacions com Calendari, Evolution, i California.

Xat

El servei de xat us permet parlar amb els vostres contactes a les plataformes de missatgeria instantània més populars. L'utilitza l'aplicació Empathy.

Contactes

El servei Contactes us permet veure els detalls publicats dels vostres contactes en diversos serveis. S'utilitza per aplicacions com ara Contactes i Evolution.

Documents

El servei Documents permet visualitzar els vostres documents en línia, com ara els de Google docs. Podeu visualitzar els vostres documents utilitzant l'aplicació Documents.

Fitxers

El Servei de fitxers afegeix una ubicació remota dels fitxers, com si n'haguéssiu afegit un amb la funcionalitat Connecta a un servidor al gestor de fitxers. Podeu accedir als fitxers remots usant el gestor de fitxers, així com a través del diàleg obrir i desar en qualsevol aplicació.

Correu

El Servei de correu us permet enviar i rebre coreus mitjançant el vostre proveïdor de correu, com per exemple Google. L'utilitza l'aplicació Evolution.

Fotos

El servei de Fotos us permet veure les fotos en línia com ara les que publiqueu a Facebook. Podeu veure les vostres fotos mitjançant l'aplicació Fotos.

Impressores

El servei Impressores us permet enviar una còpia en PDF a un proveïdor des del diàleg d'impressió de qualsevol aplicació. El proveïdor pot proporcionar serveis d'impressió, o pot fer-se servir d'emmagatzematge per al PDF, que podreu descarregar o imprimir més endavant.

Llegir més endavant

El servei 'Llegeix més endavant' us permet desar una pàgina web a serveis externs perquè pugueu llegir-la més tard en un altre dispositiu. Actualment no hi ha aplicacions que utilitzin aquest servei.