Connectar l'ordinador a un dispositiu Bluetooth

Abans de poder utilitzar un dispositiu Bluetooth com un ratolí o un auricular, primer s'ha de connectar l'ordinador al dispositiu. A això també s'anomena aparellar els dispositius Bluetooth.

1. Go to the desktop and start typing Bluetooth.

2. Feu clic a Bluetooth per a obrir el quadre.

3. Assegureu-vos que Bluetooth està actiu: l'interruptor de la part superior ha d'estar a on. Amb el quadre obert i l'interruptor a on, l'ordinador cercarà dispositius.

4. Feu que l'altre dispositiu Bluetooth estigui detectable o visible i situeu-lo a 5-10 metres de l'ordinador.

5. Feu clic al dispositiu a la llista de Dispositius. S'obrirà el quadre pel dispositiu.

6. Si és necessari, confirmeu el PIN a l'altre dispositiu. El dispositiu us mostrarà el PIN que veieu a la pantalla de l'ordinador. Confirmeu el PIN al dispositiu potser heu de fer clic a Aparella o Confirma), aleshores feu clic a Confirma a l'ordinador.

La majoria de dispositius exigeixen que introduïu el PIN en uns 20 segons, o la connexió no es completarà. Si succeeix això, torneu a la llista de dispositius i comenceu de nou.

7. L'entrada pel dispositiu a la llista de Dispositius mostrarà l'estatus Connectat.

8. Per a editar el dispositiu, feu clic a la llista de Dispositius. Veureu un quadre específic pel dispositiu. Pot mostrar opcions addicionals aplicables al tipus de dispositiu amb el qual esteu connectant.

9. Tanqueu el quadre un cop hàgiu canviat la configuració.

Feu clic a la icona de Bluetooth del quadre superior

Quan un o més dispositius Bluetooth es connecten, la icona de Bluetooth apareix a l'àrea d'estat del sistema.