Fer clic, arrossegar o desplaçar-vos amb el ratolí tàctil

Podeu fer clic, doble clic, arrossegar i desplaçar només fent servir el ratolí tàctil, sense separar necessitar botons del maquinari.

Els gestos del ratolí tàctil es recullen per separat.

Fer un toc per a fer un clic

Podeu tocar el ratolí tàctil per a fer clic en comptes d'utilitzar un botó.

• Per a fer clic, toqueu sobre el ratolí tàctil.

• Per a fer doble clic, toqueu dues vegades.

• Per a arrossegar un element, toqueu dos cops però no aixequeu el dit després del segon toc. Arrossegueu l'element on vulgueu i, a continuació, aixequeu el dit per a deixar-lo anar.

• Si el vostre tauler tàctil és compatible amb tocs simultanis, feu clic amb el botó dret fent clic amb dos dits alhora. En cas contrari, encara haureu d'utilitzar botons del maquinari per a fer clic amb el botó dret. Veure Simular un clic amb el botó secundari del ratolí per a un mètode per a fer el clic dret sense el segon botó del ratolí.

• Si el vostre tauler tàctil dona suport a tocs simultanis, Feu clic amb el botó del mig tocant-lo amb tres dits a la vegada.

Quan toqueu o arrossegueu amb diversos dits, assegureu-vos que els vostres dits estiguin ben separats. Si els vostres dits estan massa a prop, l'equip pot pensar que és un sol dit.

Habilitar fes un toc per a fer un clic

1. Go to the desktop and start typing Mouse & Touchpad.

2. Feu clic sobre Ratolí i ratolí tàctil per a obrir el quadre.

3. A la secció Tauler tàctil, assegureu-vos que l'interruptor Tauler tàctil està activat.

La secció Panell tàctil només apareix si el seu sistema té un tauler tàctil.

4. Commuteu Fes un toc per a fer un clic a ON.

Desplaçar amb dos dits

Podeu desplaçar-vos usant el vostre tauler tàctil amb dos dits.

Quan estigui seleccionat, tocar i arrossegar amb un dit funcionarà de manera normal, però si arrossegueu dos dits a través de qualsevol part del tauler tàctil, es desplaçarà. Moveu els dits entre la part superior i inferior del tauler tàctil per a desplaçar-vos cap amunt i cap avall, o moveu els dits per sobre del tauler tàctil per a desplaçar-vos de costat. Aneu amb compte de deixar els dits una mica separats. Si els vostres dits estan molt a prop, pot semblar un sol dit.

Desplaçar amb dos dits pot no funcionar a tots els taulers tàctils.

Habilitar el desplaçament amb dos dits

1. Go to the desktop and start typing Mouse & Touchpad.

2. Feu clic sobre Ratolí i ratolí tàctil per a obrir el quadre.

3. A la secció Tauler tàctil, assegureu-vos que l'interruptor Tauler tàctil està activat.

4. Canvieu Desplaçament amb dos dits a ON.

Desplaçament natural

Podeu arrossegar el contingut com si féssiu lliscar un tros de paper utilitzant el tauler tàctil.

1. Go to the desktop and start typing Mouse & Touchpad.

2. Feu clic sobre Ratolí i ratolí tàctil per a obrir el quadre.

3. A la secció Tauler tàctil, assegureu-vos que el commutador Tauler tàctil estigui a activat.

4. Canvieu el Desplaçament natural a activat.

Aquesta funcionalitat també es coneix com a Desplaçament invers.