Què passa quan se suspèn el meu ordinador?

Quan se suspèn l'ordinador, s'envia a dormir. Totes les aplicacions i els documents segueixen oberts, però la pantalla i altres parts de l'ordinador s'apaguen per a estalviar energia. Tanmateix, l'ordinador encara està encès, i encara estarà consumint una petita part d'energia. Podeu despertar-lo prement una tecla o fent clic al ratolí. Si això no funciona, proveu de prémer el botó d'encesa.

Alguns equips tenen problemes amb el suport del maquinari, cosa que vol dir que és possible que no puguin suspendre correctament. És una bona idea provar de posar en suspensió l'ordinador per a veure si funciona abans de confiar-hi.

Sempre deseu el vostre treball abans de suspendre'l

Hauríeu de guardar tot el vostre treball abans de posar en suspensió l'ordinador per si alguna cosa va malament i les vostres aplicacions o documents oberts no es poden recuperar quan el torneu a reiniciar.