Per què el meu equip no es torna a activar després d'haver-lo suspès?

Si s'Atura temporalment l'ordinador, a continuació, intenteu reprendre'l, us podeu trobar amb què no funciona tal com esperàveu. Això podria ser degut al fet que el vostre maquinari no suporta correctament la suspensió.

El meu ordinador ha entrat en suspensió i no es reprèn

Si suspeneu l'ordinador i, a continuació, premeu una tecla o feu clic al ratolí, hauria de despertar-se i mostrar una pantalla demanant-vos la contrasenya. Si això no passa, proveu de prémer el botó d'encesa (no el mantingueu premut, simplement premeu-lo una vegada).

Si això encara no us ajuda, assegureu-vos que el monitor de l'ordinador estigui activat i proveu de tornar a prémer una tecla del teclat.

Com a últim recurs, apagueu l'ordinador mantenint al botó d'engegada premut durant 5-10 segons, encara que fent-ho perdreu qualsevol treball sense desar. A continuació, heu de tornar a activar l'ordinador.

Si això passa cada vegada que suspeneu l'equip, és possible que la funció de suspensió no funcioni amb el vostre maquinari.

Si l'ordinador perd energia i no té una font d'alimentació alternativa (com una bateria de treball), es desactivarà.

La meva connexió de xarxa sense fil (o un altre maquinari) no funciona quan es desperta l'ordinador

Si suspeneu l'ordinador i el torneu a reprendre, podeu trobar-vos amb què la vostra connexió a Internet, el ratolí o algun altre dispositiu no funcioni correctament. Això podria ser perquè el controlador del dispositiu no admet correctament la suspensió. Es tracta d'un problema amb el controlador i no del dispositiu per ell mateix.

Si el dispositiu té un interruptor d'energia, proveu d'apagar-lo i tornar-lo a encendre. En la majoria dels casos, el dispositiu tornarà a funcionar de nou. Si es connecta mitjançant un cable USB o similar, desconnecteu el dispositiu i torneu-lo a connectar i mireu si funciona.

Si no podeu apagar o desconnectar el dispositiu, o si això no funciona, és possible que hàgiu de reiniciar l'equip perquè el dispositiu torni a funcionar.