Trobar una finestra tancada

Una finestra en un espai de treball diferent, o amagada darrere d'una altra, es troba fàcilment utilitzant la vista general d'Activitats:

• Obriu la vista general d'Activitats. Si la finestra que falta és a l'actual espai de treball, es mostrarà en miniatura. Simplement feu clic a la miniatura per a tornar-la a mostrar, o bé

• Feu clic als diferents espais de treball en el selector d'espais de treball per a intentar trobar la finestra, o

• Feu clic amb el botó dret a l'aplicació al tauler i apareixeran les finestres obertes. Feu clic a la finestra de la llista per a activar-la.

Utilitzant el commutador de finestres:

• Premeu Súper+Tab per a mostrar el canviador de finestres. Continueu mantenint premuda la tecla Súper i premeu Tab per a saltar cíclicament entre les finestres obertes, o Maj+Tab per a fer el cercle enrere.

• Si una aplicació té múltiples finestres obertes, manteniu premuda Súper i premeu ` (o la tecla de sobre Tab) per a passar a través d'elles.