Moure una finestra a un espai de treball diferent

Utilitzant el ratolí:

1. Obriu la vista d'Activitats.

2. Feu clic i arrossegueu la finestra a l'espai de treball que es mostra parcialment al costat de la pantalla.

3. Si ja s'utilitza més d'un espai de treball, també podeu deixar la finestra en un dels espais de treball no adjacents en el selector d'espais de treball entre el camp de cerca i la llista de finestres. Aquest espai de treball ara conté la finestra que heu deixat anar, i apareix un nou espai de treball buit al final del selector d'espais de treball.

Utilitzant el teclat:

1. Seleccioneu la finestra que voleu moure (per exemple, utilitzant Súper+Tab per a intercanviar finestres).

2. Premeu Súper+Maj+Re Pàg per a moure la finestra a un espai de treball a l'esquerra de l'espai de treball actual en el selector de l'espai de treball.

Premeu Súper+Maj+Av Pàg per a moure la finestra a un espai de treball a la dreta de l'espai de treball actual en el selector de l'espai de treball.