Jeg kan ikke tilslutte min Bluetooth-enhed

Der kan være flere årsager til at du ikke er i stand til at oprette forbindelse til en Bluetooth-enhed såsom en telefon eller et headset.

Forbindelse blokeret eller ubetroet

Nogle Bluetooth-enheder blokerer forbindelser som standard eller kræver at du ændrer en indstilling for at gøre det muligt at oprette forbindelser. Sørg for at din enhed er opsat til at tillade forbindelser.

Bluetooth-hardware er ikke genkendt

Din Bluetooth-adapter eller -dongle er måske ikke blevet genkendt af computeren. Det kan være fordi der ikke er installeret drivere til adapteren. Nogle Bluetooth-adaptere understøttes ikke af Linux, så du vil måske ikke være i stand til at finde de rette drivere til dem. Hvis det er tilfældet, så skal du formodentligt have en anden Bluetooth-adapter.

Adapter er ikke tændt

Sørg for at din Bluetooth-adapter er tændt. Åbn panelet Bluetooth og tjek at den ikke er deaktiveret.

Enhedens Bluetooth-forbindelse er slukket

Tjek at Bluetooth er tændt på den enhed du prøver at oprette forbindelse til og at den er opdagelsesbar og synlig. Hvis du f.eks. prøver at oprette forbindelse til en telefon, så sørg for at den ikke er i flytilstand.

Ingen Bluetooth-adapter i din computer

Mange computere har ikke Bluetooth-adaptere. Du kan købe en adapter hvis du vil bruge Bluetooth.