Om vejledningen

Vejledningen er designet til at give dig en rundvisning i funktionerne til dit skrivebord, svare på computerrelaterede spørgsmål og give tips til at bruge din computer mere effektivt. Her er nogle bemærkninger til hjælpevejledningen:

  • Vejledningen er sorteret i små, opgaveorienterede emner — ikke kapitler. Det betyder at du ikke behøver se hele manualen igennem for at finde svar på dine spørgsmål.

  • Relaterede emner, som er sammenkædet. “Se også”-links nederst på nogle sider viderestiller dig til relaterede emner. Det gør det let at finde lignende emner som måske kan hjælpe dig med at udføre en bestemt opgave.

  • Den inkluderer indbygget søgning. Linjen øverst i hjælpebrowseren er en søgelinje, og relaterede resultater vises når du begynder at skrive.

  • Vejledningen forbedres konstant. Selvom vi prøver på at give dig et omfattende sæt af hjælpsom information, så ved vi godt at du ikke får svar på alle dine spørgsmål her. Vi tilføjer løbende mere information for at gøre tingene mere hjælpsomme.