IRC

IRC står for Internet Relay Chat. Det er et beskedsystem til flere brugere i realtid. Du kan få hjælp og råd på GNOME IRC-serveren fra andre GNOME-brugere og -udviklere.

To connect to the GNOME IRC server, use Polari or HexChat.

To create an IRC account in Polari, see the Polari documentation.

GNOMEs IRC-server er irc.gnome.org. Du kan også se den omtalt som GIMP-netværket ("GIMP network"). Hvis din computer er konfigureret korrekt, så kan du klikke på linket irc://irc.gnome.org/gnome for at åbne gnome-kanalen.

Selvom IRC er et diskussionsmedie i realtid så har folk det med ikke at svare lige med det samme, så vær tålmodig.

Bemærk venligst at GNOME-adfærdskodekset gælder når du chatter på IRC.