Tietoja tästä oppaasta

Tämä opas on suunniteltu esittämään työpöydän ominaisuuksia, vastaamaan tietokoneisiin liittyviin kysymyksiin sekä antamaan vinkkejä tietokoneen tehokkaampaan käyttöön. Tässä muutama huomio liittyen ohjeeseen:

  • Opas on lajiteltu pieniin, tiettyihin aiheisiin suuntautuneisiin alueisiin — eli ei siis kappaleisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse selata koko käyttöohjetta läpi, jotta löytäisit vastauksen kysymykseesi.

  • Samankaltaiset aiheet ovat linkitetty toisiinsa. "Katso myös"-linkit joidenkin ohjeiden alaosassa ohjaavat sinut samankaltaisiin aiheisiin. Tämä helpottaa samankaltaisten asioiden löytämistä, jotka voivat auttaa sinua saamaan vastauksen kysymykseesi.

  • Ohjeselaimessa on sisäänrakennettu hakupalkki, ja se löytyy aina Ohjeselaimen yläosasta. Se toimii samalla tavalla kuin kojelaudan hakutoiminto, eli se aloittaa etsimisen välittömästi kun aloitat kirjoittamisen.

  • Opasta parannellaan jatkuvasti. Vaikka yritämme tarjota sinulle kattavan valikoiman hyödyllistä tietoa, tiedämme, ettei opas välttämättä vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Lisäämme oppaaseen tulevaisuudessakin sisältöä tehdäksemme siitä entistä hyödyllisemmän.