Osallistu tämän ohjeen kehittämiseen

Ilmoita ongelma

Tämän ohjeen on tehnyt vapaaehtoinen yhteisö. Voit auttaa parantamaan sitä. Jos huomaat jonkin ongelmakohdan ohjesivuilla (kuten kirjoitus- ja käännösvirheet, virheelliset ohjeet tai puuttuvat osa-alueet), ilmoita ongelmasta. Ongelmista ilmoitetaan seurantajärjestelmään.

Sinun tulee rekisteröityä, jotta voit ilmoittaa ongelmasta ja vastaanottaa sen tilatietopäivitykset sähköpostitse. Jos sinulla ei jo ole tiliä, napsauta Sign in / Register -painiketta luodaksesi tilin.

Kun sinulla on tili ja olet kirjautunut sisään, siirry dokumentaation ongelmien seurantajärjestelmään ja napsauta New issue. Ennen kuin ilmoitat ongelmasta, selaa jo aiemmin ilmoitettuja ongelmia. Kenties kohtaamastasi ongelmasta on jo ilmoitettu.

Ennen kuin ilmoitat ongelmasta, valitse soveltuva tunniste Labels-valikosta. Jos ilmoitat tähän ohjeeseen liittyvästä ongelmasta, valitse tunnisteeksi gnome-help. Jos et ole varma mitä komponenttia ongelmasi koskee, älä valitse mitään.

Jos haluat pyytää ohjeesta puuttuvaa osa-aluetta käsiteltäväksi, valitse Feature. Täytä Title- ja Description-osiot ja napsauta Submit issue.

Ilmoittamallesi ongelmalle annetaan oma ID-tunnistenumero, ja sen tilatietoa päivitetään kun ongelmaa käsitellään. Kiitos kun autoit tekemään Gnomen ohjeesta aiempaa paremman!

Ota yhteyttä

Lähetä englanninkielinen sähköposti Gnomen ohjeiden postituslistalle, niin saat lisätietoja miten voit auttaa dokumentaatiotiimiä.