Comprobe o estado da batería

Mostrar o estado da batería e dispositivos conectados

1. Go to the Desktop and start typing Power.

2. Prema o botón Apagar para abrir o panel. Mostrarase o estado dos dispositivos coñecidos.

Se se detecta unha batería interna, a sección de Batería mostra o estado de unha ou máis baterías do portátil. A barra do indicador mostra o porcentaxe de cargado, así como o tempo ate que se cargue por completo se está enchufado, ou o tempo restante ao estar usando a enerxía da batería.

A sección Dispositivos mostra o estado dos dispositivos conectados.