A kézikönyv névjegye

This guide is designed to give you a tour of the features of your desktop, answer your computer-related questions, and provide tips on using your computer more effectively. Here are a few notes regarding the help guide:

  • A kézikönyvet kicsi, feladatorientált témákba szerveztük, nem pedig fejezetekbe. Ez azt jelenti, hogy nem kell a teljes könyvet végigfutnia egy-egy válasz megtalálásához.

  • A kapcsolódó témákra hivatkozások mutatnak. Az oldalak alján lévő „Lásd még” hivatkozások a kapcsolódó témakörökre viszik. Ez egyszerűvé teszi a hasonló témák megtalálását, amelyek segíthetnek egy adott feladat végrehajtásában.

  • Beépített keresőt tartalmaz. A súgóböngésző felső sávjában lévő sáv egy keresősáv, és a találatok a gépelés megkezdésekor azonnal elkezdenek megjelenni.

  • The guide is constantly being improved. Although we attempt to provide you with a comprehensive set of helpful information, we know we can’t answer all of your questions here. We will keep adding more information to make things more helpful.