Vegyen részt ezen útmutató tökéletesítésében

Hibajegy beküldése

Ezt a súgódokumentációt egy önkéntes közösség készítette. Közreműködését szívesen fogadjuk. Ha hibákat talál ezeken a súgóoldalakon (például elírásokat, helytelen utasításokat vagy hiányzó témákat), akkor küldjön hibajelentést. Ehhez keresse fel a hibakövető oldaltt.

A hibák jelentéséhez regisztrálnia kell, így azok állapotának változásáról e-mailben értesülhet. Ha még nincs fiókja, a Sign in / Register gombra kattintva létrehozhat egyet.

Ha létrehozta fiókját, jelentkezzen be, majd lépjen vissza a dokumentációs hibakövetőre és kattintson a New issue gombra. Új hiba bejelentése előtt érdemes ellenőrizni, hogy nincs-e már a hiba bejelentve.

A hiba bejelentéséhez válassza ki a megfelelő címkét a Labels menüben. Ha ebben a dokumentációban talált hibát, akkor a gnome-help címkét válassza. Ha nem biztos benne, hogy melyik összetevőt érinti a hiba, akkor ne válasszon ki semmit.

Ha egy olyan témát szeretne bejelenteni, amely nincs dokumentálva, válassza a Feature címkét. Töltse ki (angolul) a Title és Description mezőket, és nyomja meg a Submit issue gombot.

A hibajelentés kapni fog egy azonosítószámot, az állapota pedig a feldolgozása során frissülni fog. Köszönjük, hogy segít jobbá tenni a GNOME súgóját!

Lépjen velünk kapcsolatba

A dokumentációs csapathoz való csatlakozással kapcsolatos információkért küldjön egy levelet a GNOME dokumentációs levelezőlistára.