Hur importerar jag färgprofiler?

Du kan importera en färgprofil genom att dubbelklicka på en .ICC- eller .ICM-fil i filhanteraren.

Alternativt kan du hantera dina färgprofiler via panelen Färg.

1. Go to the Desktop and start typing Settings.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Färg i sidopanelen för att öppna panelen.

4. Välj din enhet.

5. Klicka på Lägg till profil för att välja en existerande profil eller importera en ny profil.

6. Tryck på Lägg till för att bekräfta ditt val.

Din skärms tillverkare kan tillhandahålla en profil som du kan använda. Dessa profiler är vanligtvis gjorda för den genomsnittliga skärmen, så den är kanske inte perfekt för din specifika skärm. För den bästa kalibreringen bör du skapa din egen profil genom att använda en färgkalibrator eller spektrofotometer.