Ändra datum och mätvärden

Du kan styra formaten som används för datum, tider, tal, valuta och mätningar så att de matchar lokala seder i din region.

1. Go to the Desktop and start typing Region & Language.

2. Klicka på Region & språk för att öppna panelen.

3. Klicka på Format.

4. Välj under Vanliga format regionen och språket som närmast matchar formaten som du vill använda.

5. Klicka på Färdig för att spara.

6. Din session behöver startas om för att ändringar ska genomföras. Klicka antingen på Starta om… eller logga manuellt in igen senare.

Efter att du valt en region, kommer ytan till höger om listan att visa olika exempel på hur datum och andra värden visas. Även om det inte visas i exemplen styr din region även vilken veckodag i veckan som först i kalendrar.

Om det finns flera användarkonton på ditt system finns det en separat instans av panelen Region & språk för inloggningsskärmen. Klicka på Inloggningsskärm-knappen längst upp till höger för att växla mellan de två instanserna.