Què signifiquen les icones de la barra superior?

Aquesta pàgina explica el significat de les icones situades a la cantonada superior dreta de la pantalla. Més concretament, es descriuen les diferents variacions de les icones proporcionades pel sistema.

Icones d'accessibilitat

Permet commutar ràpidament diversos paràmetres d'accessibilitat.

Indica el tipus de clic que passarà quan s'utilitzi el clic de sobre.

Icones d'àudio

Indica el volum dels altaveus o els auriculars.

Els altaveus o els auriculars estan silenciats.

Indica la sensibilitat del micròfon.

El micròfon està silenciat.

Icones de la bateria

Indica el nivell de la bateria mentre es carrega la bateria.

La bateria està totalment carregada i carregant-se.

Indica el nivell de la bateria mentre la bateria no s'està carregant.

La bateria està totalment carregada però no carregant-se.

La icona d'alimentació es mostra als sistemes sense bateria.

Icones Bluetooth

El mode avió està activat. El Bluetooth està desactivat quan el mode d'avió està activat.

Un dispositiu Bluetooth està emparellat i en ús. Aquesta icona només es mostra quan hi ha un dispositiu actiu, no només quan el Bluetooth està activat.

Icones de xarxa

Connexions sense fil (Wi-Fi)

El mode avió està activat. La xarxa sense fil està desactivada quan el mode d'avió està activat.

Connectant a una xarxa sense fil.

Indica la força d'una connexió de xarxa sense fil.

Connectat a una xarxa sense fil, però no hi ha cap senyal.

Connectat a una xarxa sense fil. Aquesta icona només es mostra si la força del senyal no es pot determinar, com quan es connecta a xarxes ad hoc.

Connectat a una xarxa sense fil, però no hi ha cap ruta a Internet. Això pot ser degut a una configuració errònia de la vostra xarxa, o pot ser degut a una falta de servei del vostre proveïdor de serveis d'Internet.

Xarxa mòbil (banda ampla mòbil)

El mode avió està activat. La xarxa mòbil està desactivada quan el mode d'avió està activat.

Connectant a una xarxa mòbil.

Indica la força d'una connexió de xarxa mòbil.

Connectat a una xarxa mòbil, però no hi ha cap senyal.

Connectat a una xarxa mòbil. Aquesta icona només es mostra si la força del senyal no es pot determinar, com quan es connecta a través de Bluetooth. Si es pot determinar la força del senyal, es mostra una icona de força del senyal.

Connexions per cable

Connectant a una connexió per cable.

Connectat a una xarxa per cable.

Desconnectat de la xarxa.

Connectat a una xarxa per cable, però no hi ha cap ruta a Internet. Això pot ser degut a una configuració errònia de la vostra xarxa, o pot ser degut a una falta de servei del vostre proveïdor de serveis d'Internet.

VPN (xarxa privada virtual)

Connectant a una xarxa privada virtual.

Connectat a una xarxa privada virtual.

Altres icones

Indica la disposició del teclat o el mètode d'entrada actualment en ús. Feu clic per a seleccionar una altra disposició. El menú de la disposició del teclat només es mostra si teniu diversos mètodes d'entrada configurats.

Actualment hi ha una aplicació que accedeix a la vostra ubicació. Podeu desactivar l'accés a la ubicació des del menú.

La llum nocturna ha canviat la temperatura de color de la pantalla per a reduir la tensió ocular. Podeu desactivar temporalment la llum nocturna des del menú.

Actualment esteu gravant una emissió de pantalla de tota la pantalla.

Actualment hi ha una aplicació que comparteix la pantalla o una altra finestra.

Connectant a un dispositiu Thunderbolt, com ara una base.